Verdubbeling Sloeweg

Onaangenaam verrast waren we te vernemen dat de verdubbeling van de Sloeweg fors duurder wordt en daarom vereenvoudigd moet worden. Met name de vereenvoudiging van de kruising bij de Molendijk is zorgelijk.                                                                                                                              

Sloeweg

In het verleden hebben wij en anderen ons ingezet om daar een fietstunnel te krijgen. Dat is niet gelukt. We hebben toen de vrees uitgesproken dat de rotonde die daar is gepland gevaarlijk is voor fietsers. De provincie heeft onze protesten echter aan de kant geschoven. Op dit moment is ons niet duidelijk wat de vereenvoudiging inhoud. We vrezen echter dat de rotonde nog onveiliger wordt. Als er meer bekend is zullen we ons in de aanpassingen verdiepen. Overigens vermoeden we dat als die fietstunnel er wel was gekomen die nu geschrapt zou worden. 

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.