Fietsgemeente 2024: wie doet er mee?

De fietsersbond gaat via het grootste fietsonderzoek van Nederland op zoek naar de Fietsgemeente 2024, Vul a.u.b. De enquête in

IMG_2381

De Fietsersbond gaat via het grootste fietsonderzoek van Nederland op zoek naar dé Fietsgemeente 2024. Met als doel: fietsen zo veilig en comfortabel mogelijk te maken in heel Nederland. Zo ook in jouw gemeente. Kijk snel op onderstaande kaart waar nog enquêtes nodig zijn en help mee. Heb je de enquête al ingevuld? Zet hem dan door naar vrienden en of familie. Iedere mening telt. Invullen kan tot en met 12 november 2023.

Heb je de enquête nog niet ingevuld of wil je de enquête invullen voor een andere gemeente?

 

Update 16 oktober

Nog 1 maand te gaan! Fietsers hebben tot en met 12 november 2023 de tijd om de enquête voor Fietsgemeente 2024 in te vullen. Per gemeente zijn minimaal 50 ingevulde enquêtes nodig om mee te dingen naar de titel. Gaat het alle 342 gemeenten lukken om dat aantal te halen? Kijk op de kaart waar de meeste enquêtes worden ingevuld en welke gemeenten jouw hulp nog kunnen gebruiken. We hebben al meer dan 29.000 respondenten!

Achterblijvers

 • Beek
 • Beesel
 • Bergen (L.)
 • Boekel
 • Brunssum
 • Bunschoten
 • Buren
 • Dantumadiel
 • Druten
 • Eemnes
 • Laren
 • Neder-Betuwe
 • Oostzaan
 • Renswoude
 • Rozendaal
 • Simpelveld
 • Staphorst
 • Uitgeest
 • Zaltbommel
 • Zwartewaterland

Lang niet overal krijgt de fietser de aandacht die hij verdient. Lekker fietsen begint bij goede fietspaden waar je veilig en comfortabel kunt fietsen. Wil jij ook lekker fietsen? Steun ons en dan zorgen we samen voor fijne fietspaden.

headerbanners_ke_V1.02_690x370

Campagne Fietsgemeente 2024: download de toolkit

Ga zelf aan de slag met de campagne binnen jouw gemeente. Lees meer

Categorieën

Privacy-instellingen

 


https://www.fietsersbond.nl/nieuws/fietsgemeente-2024-wie-doet-mee/

Categorieën