FotoFietsPuzzeltocht (21km)

Ad Schenk, voorzitter 700 jaar Ovezande, Tevens contactpersoon voor FotoFietsPuzzelTocht

IMG_0919

 

Zondag 7 juli is het zover. Dan start de bijzondere fietstocht rond Ovezande. Naast genieten van de prachtige omgeving is het vooral puzzelen geblazen. Met 25 vragen (1 punt bij goed antwoord) en 25 hartstikke moeilijk te vinden foto’s (3 punten bij de juiste locatie) belooft het niet alleen genieten te worden maar zal het ook de nodige hoofdbrekens opleveren.

Durft u de uitdaging aan??

Voorkennis is niet nodig. Fietsen gebeurt op eigen risico.

Op 7 juli kunt u vanaf 10.30 uur starten bij de 2 marktkramen naast de RK-kerk (Hoofdstraat 58 Ovezande). Aanmelden kan vooraf via [email protected](graag naam en adres vermelden) of bij de start in de marktkramen. Vooraf betalen is mogelijk via de QR-code of door over te maken op bankrekeningnummer NL 30 RABO 0198 3061 21 t.n.v. de Stichting Dorpsraad Ovezande

Het inschrijfgeld is € 5,-, daarvoor krijgt u een routebeschrijving met alles erop en eraan. Het is geen probleem om per koppel/gezinnetje één kaart te doen. Met die kaart ding u mee naar leuke prijzen: waardebon Scheldesafari voor 4 personen (4x € 37,50), waardebon Scheldebrasserie De Landing € 100,-, cadeaubon Maros Goes € 45,-, 3 dagkaarten Stoomtrein Goes-Borsele, 3 dagkaarten Stoomtrein Goes-Borsele, 2 vrijkaarten Historisch Museum De Bevelanden en een SportX-bal + 2 vrijkaartjes voor het Klok’uus.

Omdat de route slechts 21 km is en vanwege het hoge puzzelgehalte is de fietstocht ook heel geschikt voor kinderen en jongelui. Je vervelen is er niet bij. Zelfs lopend of wandelend kan de HALVE marathon worden afgelegd.

Meedoen op zondag 7 juli is extra leuk omdat er dan 3 stops zijn en ook onderweg nog enkele verrassingen.

Het zou weleens kunnen zijn dat het niet lukt alle foto’s meteen te vinden. Dat is geen probleem. Dan rijdt u het rondje later gewoon nog een keer. Ook de route in gedeelten fietsen is mogelijk. Inleveren van de oplossing kan namelijk tot uiterlijk zondag 18 augustus.  Zodoende is het mogelijk om de route ook op eigen gelegenheid na 7 juli te fietsen. Alleen is het dan niet mogelijk de stops en de verrassingen te regelen.

Ook opgeven na 7 juli is geen probleem. Dat kan gewoon via [email protected]  (naam en adres vermelden) en betaling van € 5,- per kaart via de QR-code. Dan wordt de fietsroute e.d. bij u thuis bezorgd.

Gaat u de uitdaging aan??

Categorieën